В първия работен ден за годината почивката на много българи тепърва приключва и

...
В първия работен ден за годината почивката на много българи тепърва приключва и
Коментари Харесай

В първия работен ден: Какъв е трафикът към столицата?

В първия работен ден за годината почивката на много българи тепърва завършва и те се насочат към големите градове. Сбъднаха ли се упованията за засилен трафик - предава Бетина Михайлова, която е на един от входовете на столицата.

 

Здравейте от Автомагистрала   " Тракия " при един от входовете на София. Към този час придвижването тук е натоварено. Образувала се е запушалка от коли, опитващи се да влязат в града. Но няма тапи от коли и трафикът към този момент е спокоен.

В хода на деня не се е наложило да се прави метаморфоза на придвижването, въпреки че по обед към този момент се образуваха първите тапи по Е-79. Един от най-натоварените сектори през днешния ден беше пътят Банско-Симитли и Симитли-Благоевград.

Засилено придвижване има и на Автомагистрала " Хемус ".  А повода е, че от на следващия ден - 3 януари- учениците се връщат назад в клас, поради което множеството хора са си взели отмора за днешния ден. А другояче продължава и профилираната полицейска интервенция против водачи, използвали алкохол и опиати. Само за последното денонощие пияните водачи са били 20, а дрогираните - 11.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР